FIFA 10

OmschrijvingBereid je voor op een nieuwe dosis spectaculair voetbal, want FIFA 10 gaat terug naar de oorsprong van voetbalspellen voor Wii. FIFA 10 is speciaal gemaakt voor Wii en biedt non-stop voetbalplezier met veel vrijheid en met de nadruk op actie, toegankelijkheid voor iedereen en natuurlijk doelpunten. Met het vorige seizoen als uitgangspunt, is FIFA 10 tot in de puntjes bijgewerkt om elke wedstrijd meer gevoel mee te geven. 
Wat kun je verwachten? Nauwkeuriger overspelen, beter positiespel van je computergestuurde teamgenoten en harder op het doel schieten dan ooit. Het spel maakt opnieuw gebruik van bewegingsgevoelige besturing om de actie nog intenser te maken, met een nieuw systeem, dat het spelverloop extra spannend maakt. Het systeem treedt in werking bij vrije trappen en strafschoppen, en vraagt de spelers om de Wii-afstandsbediening op het juiste moment te schudden om de bal in het net te doen belanden, of er juist uit te houden. Als je deze techniek beter beheerst dan je tegenstanders, ben je hard op weg om een aantal grote overwinningen te boeken! 
 FIFA 10 bevat ook een nieuwe spelstand, waarin je als speler-coach beloond wordt voor doeltreffende strategische beslissingen op het veld. Als je de doelstellingen haalt die je hebt bepaald voor je team, verdien je bonussen in het spel die de statistieken en de vaardigheden van je spelers tijdens de wedstrijd verbeteren. Maar als dat niet lukt, raakt je team gedemotiveerd en raak je de controle kwijt over de aanval. 

Zoals je gewend bent, kun je voor een wedstrijd uit heel wat gelicenseerde clubs en internationale teams kiezen. En als de actie echt begint, zie je je favoriete sterren zoals je ze nog nooit gezien hebt, dankzij een vernieuwde tekenstijl die prima past bij de enerverende voetbalactie. 
 Wat je favoriete team ook is, voor elke voetbalfan geeft niets meer voldoening dan je grootste rivalen te verslaan. In FIFA 10 kun je niet alleen thuis je vrienden en familie uitdagen, maar kun je je ook klaarstomen voor wereldwijde online krachtmetingen via Nintendo Wi-Fi Connection. Het nieuwe seizoen gaat knallend van start, want je kunt nu samen met een andere speler twee tegen twee wedstrijden en toernooien online spelen. Maar zorg er dan wel voor dat je medespeler een aardig balletje kan raken! 
 Maak je klaar voor vermakelijk voetbalvertier met een grote dosis actie en de nadruk op doelpunten maken. In FIFA 10 voor Wii belooft elke wedstrijd een voetbalfestijn vol spanning en spektakel te worden. Kun jij het tempo bijbenen? • Geniet van razendsnelle actie en een toegankelijke voetbalervaring, waarbij de nadruk ligt op doelpunten maken. • Stap middenin de actie met de bewegingsgevoelige besturing en maak je een nieuw systeem eigen om vrije trappen en strafschoppen te verzilveren. • Maak beslissingen als coach in een compleet nieuwe spelstand en zie hoe de statistieken van je team beter of slechter worden, afhankelijk van hoe effectief je tactische keuzes zijn. • Maak een keuze uit een hele verzameling volledig gelicenseerde teams en ga de strijd aan in een reeks spelstanden, zoals twee tegen twee online wedstrijden met Nintendo Wi-Fi Connection.

Informatie over FIFA 10


Releasedatum: 02-10-2009
Ontwikkeld door: EA Sports
Uitgegeven door: Electronic Arts
Genre: Sport
Multiplayer
Beschikbaar op: pc ps2 nds psp x360 ps3 wii
Age 3+

Populaire video's


FIFA 10
Trailer #2
00:02:54

Bekijk »
FIFA 10
Trailer
00:00:39

Bekijk »
FIFA 10
Fifa 10 launch trailer
00:01:30

Bekijk »
FIFA 10
GamesCom trailer
00:01:49

Bekijk »

Populaire Screenshots


Meest bekeken artikels

Speel mee in onze Fifa 10-cup en win mooie... 1463 dagen geleden | Nieuws | papfles | 37 reacties (PS3)
EA zegt geen nee tegen vrouwenvoetbalgame 1678 dagen geleden | Nieuws | pieterm | 18 reacties (X360,PS3,PC,Wii)

7

0


Al 95 stemmen
Positie op de 9Lives ranking #1506 [?]
31 members willen dit spel. Voeg dit spel toe aan mijn wenslijst » 135 members hebben dit spel. Voeg dit spel toe aan mijn collectie »

Video's over deze game

9Lives - next generation gaming GamesCom trailer - 00:01:49 min Meer
Copyright © 2014 Telenet N.V. - Wedstrijdreglement - Algemene voorwaarden - Mobiele website