Polyphony D.

Personen
Video's
Specials
GT Academy 2012 zoekt nieuw virtueel racetalent

GT Academy 2012 zoekt nieuw virtueel racetalent


02 May 2012 20:44 | Nieuws | Mich | 1 reacties

Sedert enkele jaren brengen Polyphony Digital en autobouwer Nissan games en realiteit samen in GT Academy. Het opzet is dit jaar uitgebreider dan voorheen, maar vertrekt vanuit hetzelfde basisgegeven: tussen de miljoenen gamers zit er pakken talent te wachten op een kans om zich te bewijzen. De schifting in deze gigantische onlinecompetitie gebeurt via een aparte applicatie, met roots in 'Gran Turismo 5'.

Deze 'gestripte' versie kan je sinds gisteren terugvinden op de PlayStation Store en weegt zo'n 3GB. Tot 24 juni zal men om de twee weken nieuwere, kleinere competities beschikbaar stellen voor het grote publiek. Wie in alle events een gouden plak weet te verzamelen, vindt als beloning extra wagens terug in zijn of haar virtuele showroom.

Dit is allemaal slechts een opwarmertje voor het echte werk: de achtste ronde, we zitten dan rond half juni, is pas het ultieme kwalificatietornooi. Plaats je bij de beste zestien in de nationale ranking en wie weet treed jij wel in de voetsporen van Lucas Ordenez en co.

 

 
1 100% rep

Kaat.CSS zegt op 02/05/2012 22:12   [?]

  Rating 0 16+ 16+
daar gaat mijn man...

Je hebt een 9lives account nodig om een reactie te kunnen plaatsen. Gelieve in te loggen of je te registreren!

Praise the Suns!

screenshot of the day

8

0

Online multiplayer only games... (Destiny, Titanfall,...)Zijn helemaal mijn ding Kan ik gedeeltelijk smaken Zijn niets voor mij
Copyright © 2014 Telenet N.V. - Wedstrijdreglement - Algemene voorwaarden - Mobiele website